ALPINO'S FOODLAB DEN HAAG

ALPINO'S FOODLAB DEN HAAG Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 42 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Alpino's Foodlab Den Haag. Meer weten? Ontdek meer

24 apr 2022 om 8:19 Eten altijd goed; bezorging neemt soms erg veel tijd in beslag; deze keer naar verwachting.
9 apr 2022 om 21:55 Best pizza in town
2 apr 2022 om 11:58 Very tasty but a bit strange to receive aubergine on my pizza instead of zucchini I ordered.
1 apr 2022 om 15:01 De eten was oneetbaar de eten was geen eens op de deeeg en het was vies en niet lekker de bezorging was ook laat niet bestellen
31 mrt 2022 om 22:18 Heerlijke pizza
28 mrt 2022 om 14:40 Delicious! Alpino's has never let us down. Excellent pizza :)
24 mrt 2022 om 22:33 Pizzas were abandoned on the floor at the main entrance without warning. Found almost by chance already cold. Topping slid away from the bottom like they had been tossed out. Worst delivery ever.
23 mrt 2022 om 21:45 Pizza was delicious, might be the best I ate in The Hague but my first impression was that it is smaller than pizzas from others.
6 mrt 2022 om 23:39 Delicious as always!!! Real Italian pizza, simply delicious.
12 feb 2022 om 21:39 Eten was de eerste keer veelbelovend. Nu zeer matig. Carbonare met room en zoeken naar de overige ingredienten gewoon rommel
11 feb 2022 om 19:30 Good food, but I ordered large servings of carbonara al tartufo and bolognese and the serving size of the carbonara was substantially less than that of the bolognese.
3 feb 2022 om 9:40 Te lang gebakken, topping was matig, pizza te laat. Kortom; een diepvries pizza van Dr Oetker was beter geweest.